Made by Halmstad - Länken mellan skola och arbetsliv

Elever skapar pris till "Årets Marknadsförare"

I dagarna har eleverna på bild- och formgivning färdigställt ett nytt vandringspris till Årets Marknadsförare i Halland. De kommer även i fortsättningen ta fram ett unikt pris varje år till vinnaren.

- Eleverna är jättetaggade och inspirerade. Att samarbeta med MiH och ta fram ett pris är verkligen ett bra initiativ, säger Kerstin Söderholm lärare på Sturegymnasiet.

- Det var i våras vi funderade på att ta fram ett nytt vandringspris till Årets Marknadsförare i Halland. Vi kläckte då idén att låta skolelever skapa priset. Otroligt kul att det blir verklighet redan i år när vi fyller 50 år, säger Canita Dagård verksamhetschef på MiH.

Förhoppningen är att elever varje år tar fram ett unikt pris som en del i deras utbildning. MiH inledde i år ett nytt samarbetet med Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen och Made by Halmstad. På Frukostklubben den 6 nov kommer vi träffa de elever som varit med och skapat priset. Den 10 okt skrev Hallandsposten om samarbetet!

Mih Pris

Kontakt


Made by Halmstad

Projektledare Lisa Crona

Mail: lisa.crona@halmstad.se

Tel: 0727-139 729

Halmstads Näringslivs AB
Köpmansgatan 20 i Halmstad

Made by Halmstad drivs i samarbete mellan Utbildnings- och Arbetsmarknadsförvaltningen och Barn- och Ungdomsförvaltningen i Halmstads kommun