Made by Halmstad - Länken mellan skola och arbetsliv

En av de viktigaste principerna inom Made by Halmstad är att samarbeta. Vi vill vara ett stort paraply där alla som arbetar för att ge barn och unga bättre förutsättningar för framtiden får plats och kan hjälpas åt istället för att kämpa var och en på sitt eget håll. Inspiration är en av de saker som blir betydligt större av att delas!

Genom nätverkande och samarbete mellan inarbetade koncept och organisationer som KomTek, Snilleblixtarna, Ung Företagsamhet och Teknikcollege och Vård– och omsorgscollege får vi en hög kvalité. Omfånget från de minsta barnen till de äldsta gymnasieeleverna är stort men huvudtanken är densamma: Att låta unga människor öva upp sin nyfikenhet, kreativitet, ansvarstagande, att kunna drömma och omskapa drömmen till verklighet med hjälp av tekniskt och digitalt kunnande, förståelse för ekonomi och för professionella presentationer och kommunikation.

Kontakt


Made by Halmstad

Projektledare Lisa Crona

Mail: lisa.crona@halmstad.se

Tel: 0727-139 729

Halmstads Näringslivs AB
Köpmansgatan 20 i Halmstad

Made by Halmstad drivs i samarbete mellan Utbildnings- och Arbetsmarknadsförvaltningen och Barn- och Ungdomsförvaltningen i Halmstads kommun